DE APPARTEMENTEN

Voor elk wat wils

Speelheiderhof is een kleinschalig complex met volop ruimte en wooncomfort. Zo beschikken alle appartementen over een royale buitenruimte (terras of balkon), een hal, een woonkamer met open keuken, een berging, badkamer en separaat toilet. Alle woningen hebben bovendien minimaal twee slaapkamers, vloerverwarming en extra opbergruimte buiten voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen.

DE APPARTEMENTEN

WONINGTYPE A

Appartementen 1, 2, 3, 7 en 11

WONINGTYPE B

Appartementen 4, 8, en 12

WONINGTYPE C

Appartementen 6 en 10

WONINGTYPE D

Appartementen 9 en 13

WONEN MET HET OOG OP DE TOEKOMST

Samen wonen en toch zelfstandig

Speelheiderhof is ontwikkeld met het oog op de toekomst. Niet alleen als het gaat om duurzaamheid, maar vooral ook met aandacht voor de mensen die er wonen. Zo is er een gemeenschappelijke huiskamer voor allerlei activiteiten of gewoon voor een kop koffie en een goed gesprek. Met elkaar, met familie, vrienden of buurtgenoten. Datzelfde geldt voor de gemeenschappelijke tuin. Speelheiderhof is kortom een plek waar u de levendigheid van de gezellige buurt ervaart en een gevoel van rust en ruimte binnen de muren van uw woning.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ERA Makelaardij Ed Willems Hartger van Loon. Telefonisch via het nummer 0499-374040. Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sitemap  - Privacyverklaring - Disclaimer