HET COMPLEX

Volop ruimte in alle opzichten

Het complex is opgebouwd uit drie lagen en is voorzien van een ruime, geborgen binnentuin. Naast een gemeenschappelijke huiskamer op de begane grond, biedt het gebouw ruimte aan 12 ruim opgezette appartementen. Uiteraard is er ruim voldoende parkeergelegenheid voorzien en is er in het gebouw een lift aanwezig.

Begane grond

Op de begane grond komen er naast de buurtruimte een viertal appartementen. Elk appartement beschikt over een eigen terras. Naast een ruim opgezette gemeenschappelijke tuin, bevinden zich op het afgesloten binnenterrein ook de buitenbergingen en een fietsenstalling.

Eerste en tweede verdieping

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich de overige 8 appartementen. Alle appartementen zijn ruim en compleet van opzet en kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. De appartementen op de verdiepingen zijn voorzien van een buitenruimte in de vorm van een balkon, variƫrend van 10 tot wel 18 m2.

DE APPARTEMENTEN

WONINGTYPE A

Appartementen 1, 2, 3, 7 en 11

WONINGTYPE B

Appartementen 4, 8, en 12

WONINGTYPE C

Appartementen 6 en 10

WONINGTYPE D

Appartementen 9 en 13

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ERA Makelaardij Ed Willems Hartger van Loon. Telefonisch via het nummer 0499-374040. Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sitemap  - Privacyverklaring - Disclaimer