HOOG AFWERKINGSNIVEAU

Met oog voor uw wensen en eisen

De woningen in Speelheiderhof kennen een hoog afwerkingsniveau en hoogwaar- dig materiaalgebruik. Dat geldt voor zowel de keuken en het sanitair, alsook voor bijvoorbeeld de fraaie houten binnendeuren en de onderhoudsarme buitenkozij- nen. Wanden en vloeren kunt u naar eigen wens afwerken met bijvoorbeeld stucwerk, een verflaag of behang. De inrichting is bovendien nog flexibel en uw wensen en eisen vormen daarbij het uitgangspunt.

DE KEUKEN

De plek in huis om samen te komen

De keuken is al lang niet meer de ruimte om eten te bereiden. Het is de plek om ’s morgens de krant te lezen, uitgebreid te koken en te tafelen met vrienden en familie of gewoon om samen even de dag door te nemen.
De keukens in de woningen van Speelheiderhof zijn optimaal afgestemd op samenzijn en met oog voor uw persoonlijke wensen en eisen. Maatwerk dus, in nauw overleg met een erkende keukenspecialist.

Inrichting en indeling

Alle woningen in Speelheiderhof bevatten een zeer complete open keuken in een tijdloos klassiek design. De inrichting past bij een open keuken en geeft de totale woonruimte een rustige en comfortabele uitstraling.

Hoogwaardige apparatuur

De keukens worden voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een elektrische kookplaat, combimagnetron, geïntegreerde koelkast, afzuigschouw, vaatwasser en spoelbak met mengkraan.

DE BADKAMER & OVERIG SANITAIR

LUXE AFWERKING, PURE ONTSPANNING

De badkamer is de plek waar we de dag meestal beginnen en eindigen. Waar we optimaal kunnen ontspannen en even tot onszelf kunnen komen. Daarom zijn comfort, kwaliteit en keuzevrijheid bij het inrichten van deze ruimte erg belangrijk. Niet voor niets hebben we gekozen voor producten van de gerenommeerde merken Sphinx en Grohe. En u bepaalt zelf hoe dat eruit komt te zien, in overleg met een erkende sanitairspecialist.

Toilet

Alle woningen in Speelheiderhof zijn standaard voorzien van een gastentoilet. Enkele woningen hebben een tweede toilet in de badkamer. Het separate toilet wordt daarbij afgewerkt met een fraaie fonteinwastafel met kraan.

Tegelwerk

Ook het tegelwerk voor de wanden en vloeren is zorgvuldig uitgekozen. Op de muren vindt u bijvoorbeeld grote, wit glanzende en goed schoon te houden wandtegels tot plafondhoogte. Ook voor wat betreft de vloertegels kiezen we standaard al voor een hoge afwerking. Maar met een tegelspecialist kunt u alle wijzigingen aanbrengen om de badkamer helemaal naar uw eigen smaak te maken.

DE APPARTEMENTEN

WONINGTYPE A

Appartementen 1, 2, 3, 7 en 11

WONINGTYPE B

Appartementen 4, 8, en 12

WONINGTYPE C

Appartementen 6 en 10

WONINGTYPE D

Appartementen 9 en 13

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ERA Makelaardij Ed Willems Hartger van Loon. Telefonisch via het nummer 0499-374040. Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sitemap  - Privacyverklaring - Disclaimer