PRAKTISCHE INFORMATIE

Alles gewoon goed geregeld

Energiezuinig en duurzaam

Speelheiderhof wordt met duurzame en hoogwaardige materialen gebouwd. Denk daarbij aan isolerende beglazing, een bodemwarmtepomp met vloerverwarming, koeling en hoge isolatiewaardes.

Nul-op-de-meter

De woningen in Speelheiderhof zijn uiteraard gasloos en voorzien op een slimme manier in energie. Zo hebben we berekend wat een gemiddeld huishouden aan energie kwijt is per jaar. Deze benodigde energie wekken we lokaal op, middels zonnepanelen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar vooral ook voor uw portemonnee.

Parkeren, tuin en berging

In het plan Speelheiderhof is er ruim voldoende parkeergelegenheid en zijn er zelfs enkele optionele overdekte parkeerplaatsen voorzien. Deze zijn gelegen aan de achterzijde van de tuin en voor bewoners eenvoudig bereikbaar via de ingang aan de Zevensprong. Daar bevinden zich ook de algemene fietsenstalling en de ruim opgezette gemeenschappelijke berging. De gemeenschappelijke tuin wordt ingericht en past perfect bij de saamhorigheid die in dit plan zo belangrijk is.

Veilig wonen

In en om uw woning wilt u zich veilig kunnen voelen. Ook dat is in Speelheiderhof goed geregeld en alle appartementen voldoen dan ook aan de meest moderne veiligheidseisen. Ze zijn standaard uitgerust met een inbraakwerend hang- en sluitwerk, een professioneel rookalarm en een videofooninstallatie. Zo ziet u precies wie er voor de ingang van het complex staat, zonder ook maar een deur te hoeven openen. Wel zo veilig.


Vereniging van Eigenaren

In Speelheiderhof zal een Vereniging van Eigenaren (VvE) actief zijn. Zij is verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van het hele gebouw. Ook maakt de VvE afspraken over de gemeenschappelijke ruimten, zoals de hal of lift. Een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, levert vooraf een begroting aan en een voorstel voor het reserveren van servicekosten. De hoogte hiervan wordt bepaald door de keuzes voor gezamenlijk onderhoud, schoonmaak, onderhoud lift, glazenwasser en verzekeringen.

DE APPARTEMENTEN

WONINGTYPE A

Appartementen 1, 2, 3, 7 en 11

WONINGTYPE B

Appartementen 4, 8, en 12

WONINGTYPE C

Appartementen 6 en 10

WONINGTYPE D

Appartementen 9 en 13

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ERA Makelaardij Ed Willems Hartger van Loon. Telefonisch via het nummer 0499-374040. Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sitemap  - Privacyverklaring - Disclaimer